Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Poziv za volontere za Međunarodnu studentsku nedelju u Beogradu

Ana Anđelković 8.6.2021. Komentari

Organizacija „Svetski omladinski talas” raspisala je poziv za volontere koji bi se angažovali tokom Međunarodne studentske nedelje u Beogradu. Prijave su otvorene do 11. juna.

Foto: unsplash.com

Svi zainteresovani za volontiranje mogu se prijaviti popunjavanjem formulara, a one koji prođu taj prvi krug čeka intervju uživo. Pozicije za koje je moguće prijaviti se su: vodiči grupa, logistika, info&host i medija-volonteri.

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade) se ove godine održava od 6. do 13. avgusta. To je najveći projekat organizacije Svetski omladinski talas i najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi. Učesnici festivala će dobiti priliku da uspostave profesionalne kontakte sa profesorima i stručnjacima iz različitih sektora, kao i da razvijaju sopstvene projekte.

Festival se održava od 2006. godine u Beogradu, a otvoren je za mlade od 18 do 30 godina iz celog sveta. Tokom festivala će se održati i nekoliko tematskih radionica.

Svetski omladinski talas je organizacija koja povezuje mlade na lokalnom i globalnom nivou. Ona kroz svoje delovanje podstiče mlade da uče i razvijaju se, da dele svoje znanje i iskustva. Cilj festivala koji se organizuje je približavanje mladih iz različitih kultura i društvenih sredina kroz druženje.

Više informacija o volontiranju i o samom festivalu mogu se naći na zvaničnom sajtu organizacije Svetski omladinski talas.

studenti,Međunarodne studentske nedelje u Beogradu,festival,Svetski omladinski talas,volontiranje,mladi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.