Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Projekat „Zajedno kroz krizu” za psihološku podršku studentima

Marija Božić 7.4.2021. Komentari

Organizovan je projekat Psihološkog savetovališta za studente i Studentskog kulturnog centra pod nazivom „Zajedno kroz krizu”. Projekat je namenjen mladim ljudima koji smatraju da im je potrebna pomoć u kriznim vremenima uzrokovanim pandemijom virusa korone.

Foto: unsplash.com

Budući da pandemijska kriza ne jenjava, i da je puno studenata koji se bore sa privikavanjem na novi režim školovanja, projekat se organizuje s ciljem zaštite mentalnog zdravlja, boljeg  informisanja i uopšte radi podrške mladima kojima je ona potrebna. Mladi će u okviru ovog projekta moći da steknu znanja i veštine koja mogu olakšati prolazak kroz krizni period, kako kroz vebinare i radionice svake druge nedelje, tako i putem testova i anketa koji će im pružiti informacije o njihovom mentalnom zdravlju.

Svim mladima koji smatraju da im je podrška u ovom periodu potrebna, biće namenjeni i termini za besplatnu psihološku podršku. Za dodatna pitanja o projektu ili uslugama Psihološkog savetovališta zainteresovani mogu poslati imejl na adresu .

studenti,pandemija,Zajedno kroz krizu,Psihološko savetovalište za studente,Studentski kulturni centar,provera,mentalno zdravlje,psihološka podrška,vebinar,radionica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.