Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Vebinar o studijama na Centralno-evropskom univerzitetu

Jovana Kovačević 14.11.2020. Komentari

Centralno-evropski univerzitet u Beču otvorio je novi konkurs za master i doktorske akademske studije. Povodom toga, „Beogradska otvorena škola“ organizuje vebinar 17. novembra u 16 časova na kome će predstaviti ovaj konkurs preko „Zoom” aplikacije.

Foto: pixaby.com

Na vebinaru će biti reči o studiranju na Centralno-evropskom univerzitetu u Beču i stipednijama koje ovaj univerzitet dodeljuje, a svi prisutni imaće priliku da pitaju sve što ih zanima. Za prisustvo je potrebno popuniti prijavni formular.

Centralno-evropski univerzitet neguje interdisciplinarnost i multikulturalnost, i 2017. godine je rangiran kao 39. na listi najboljih svetskih univerziteta. Univerzitet je akreditovan u Sjedinjenim Američkim Državama i u Austriji i nudi 48 multidisciplinarnih  programa,  na 14 katedri za  master i doktorske  studije.  Na CEU-u postoji i 20 istraživačkih centara i centara za inovacije. Oblasti izučavanja na ovom univerzitetu su uglavnom u domenu društveno-humanističkih nauka, pa studenti mogu da se prijave za neki od programa na departmanu za političke nauke, međunarodne odnose, ekonomiju, prava, studije roda,  nacionalizma, ili u jednu od dve poslovne škole ovog univerziteta.

vebinar,webinar,studije,master studije,doktorske studije,studenti,Centralnoevropski univerzitet Beč,konkurs,stipendije,društvene nauke,Beogradska otvorena škola,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.