Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Debatni turnir povodom Međunarodnog dana studenta

Anđela Janjić 7.11.2020. Komentari

Međunarodni dan studenata biće obeležen u periodu od 10. do 17. novembra kroz održavanje debata za studente. Debate će se održati na Mašinskom fakultetu u učionici 306 sa početkom u 12 časova.

Foto: huntperfor-h.schools.nsw.gov.au

Tema ovogodišnje debate je Novi koraci u starim cipelama, a inspirisana je trenutnom situacijom u kojoj se nalazi ceo svet i kojoj će još dugo pokušavati da se prilagodi. Studenti se mogu se prijaviti za učešće na debati popunjavanjem prijave koja se nalazi na sajtu organizacije Omladinska prestonica Evrope Novi Sad. Prijave za učestvovanje u debati potrebno je poslati do 12. novembra do 12 časova. Organizator je obezbedio nagrade za prva tri mesta, a prvoplasirana ekipa dobija nagradu od 20.000 dinara. Debatni tim treba da sadrži tri člana, s tim da je jedan član zamena. Zbog epidemiološke situacije, broj učesnika ograničen je na osam ekipa. Debate će se realizovati u formatu američke parlamentarne debate u skraćenoj formi.

Ovo je druga godina zaredom da OPENS, u saradnji sa univerzitetima iz Srbije, organizuje obeležavanje Međunarodnog dana studenata. Tom prilikom biće održane debate studenata u tri univerzitetska grada: Niš, Kragujevac i Beograd. Debata za studente Niškog univerziteta održaće se na Mašinskom fakultetu.

studenti,DEBATA,Mašinski fakultet,Univerzitet u Nišu,Opens,Međunarodni dan studenata,Debatni turnir,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.