Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Održan Career day na Elektronskom fakultetu

Aleksandra Ničić 15.5.2018. Komentari

Career day održan je 14. maja u okviru EBEC Challenge Balkan takmičenja na Elektronskom fakultetu. Posetioci su bili u prilici da razgovaraju sa generalnim sponzorima i raspitaju se o mogućim stručnim praksama.

Foto: Jovana Živanović

Zainteresovani su imali mogućnost da ostave svoj CV na štandu neke od kompanija i saznaju nešto novo o stručnim praksama. Osim toga, mogli su prisustvovati prezentaciji radova učesnika EBEC Challenge Balkan takmičenja, kao i samom zatvaranju, koje je usledilo ubrzo nakon toga.

Svoje utiske sa Career day-a, kao i samog takmičenja podelila je za naš list PR kompanije Leoni Anica Divac, rekavši: Zadovoljstvo nam je što smo kao generalni sponzor bili u prilici da čujemo ideje mladih ljudi. Sa svoje strane, zadovoljna sam organizacijom Best i njenim radom. Inženjeri kompanije Leoni su osmislili zadatak, koji je pratilo prezentovanje i rešavanje. Prema mišljenju Anice Divac, za zadatke su odabrane najbolje moguće ideje. 

DSC 0209

Žaklina Njezić; Foto: Jovana Živanović

Takmičarka Žaklina Nježić je za naš list takođe rekla nešto o EBEC Challenge takmičenju. EBEC Challenge je za mene zaista jedno nezaboravno iskustvo, koje treba proživeti svaki mladi student inženjerstva, istakla je. Dodala je da posebnu čar takmičenju daje druženje sa ljudima i upoznavanje sa okolinom, jer je u pitanju višednevni događaj. Kako smatra, dobro je što je Career day bio ostavljen za zadnji dan, kada su takmičari odmarali i kada su bili u prilici da vide šta je to što im sponozori nude. Štandove su, osim samih učesnika i studenata Elektronskog fakulteta, mogli posetiti i svi zainteresovani mladi ljudi.

EBEC Challenge Balkan,Career day,Elektronski fakultet Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.