Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nastava na Filozofskom onlajn, na fakultetu vežbe do 30 studenata

Emilija Miliev 23.9.2021. Komentari

Nastavno-naučno veće Filozofskog fakulteta donelo je odluku da će sve nastavne aktivnosti u jesenjem semestru školske 2021/2022. godine realizovati onlajn prema rasporedu časova za sve studijske programe svih akademskih studija.

Foto: privatna arhiva

Predavanja i vežbe će se za sve studente odvijati preko aplikacije Google Meet, a sav potreban materijal će se dostavljati preko aplikacije Google ClassroomSva predavanja koja je moguće držati onlajn, biće održana, a vežbe koje je potrebno držati uživo, biće realizovane na fakultetu sa manjim grupama od po 30 studenata u jednoj prostoriji.

Dodela indeksa studentima prve godine osnovnih akademskih studija biće održana 1. oktobra po depertmanima, a nastava će početi 18. oktobra. Više o rasporedu dodele indeksa možete pročitati ovde. Za studente druge, treće i četvrte godine osnovnih akademskih studija nastava kreće od 18. oktobra, a nastava izbornih predmeta od 25. oktobra. Studenti master i doktorskih akademskih studija započeće nastavu na isti način po obavljenom upisu studenata svih nivoa studija.

U skladu sa epidemiološkim merama, moguća je korekcija usvojenog modela, o čemu će svi studenti biti blagovremeno obavešteni.

fakulteti,Filozofski fakultet,Niš,PREDAVANJA,onlajn nastava,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.