Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Onlajn nedelja Departmana za pedagogiju

Anđela Stajkov 7.2.2021. Komentari

Departman za pedagogiju Filozofskog fakulteta organizuje nedelju Departmana. Program će trajati od 8. do 18. februara.

Foto: unsplash.com

Nedelja Departmana za pedagogiju ima za cilj da učenicima srednjih škola dodatno približi svet pedagogije kroz razne aktivnosti i radionice koje će se realizovati onlajn. Već prvog dana biće održana radionica pod nazivom Slobodno vreme srednjoškolaca - značaj, problemi i mogućnosti gde će učesnici moći da nauče kako da produktivnije iskoriste svoje slobodno vreme. Dok će drugog dana biti otvorena diskusija na na temu Škola budućnosti- škola koju želimo.

Osim predavanja i diskusija edukativnog karaktera, biće otvorena i dva nagradna konkursa za buduće brucoše. Prvi nagradni konkurs, koji nosi naziv Izazovi obrazovanja u digitalnom sistemu podrazumeva pisanje eseja u kojim će maturanti predstaviti svoja iskustva na datu temu. A drugi, Pedagogija u slici i reči ima za cilj da probudi kreativnost maturanata čiji će zadatak biti da fotografijom, video klipom, citatom ilistruju neku pedagošku situaciju ili fenomen. Pobednike nagradnih konkursa očekuju vredne nagrade.

Poslednjeg dana programa će budući brucoši, iz ugla profesora, saradnika i iskusnih pedagoga moći još bliže da upoznaju pedagogiju kao nauku, ali će i kroz razgovor sa studentima pedagogije moći još bolje da upoznaju departman za Pedagogiju.

Prilog sa detaljima programa i dodatnim informacijama možete naći na sajtu Filozofskog fakulteta.

Departman za pedagogiju,konkurs,radionice,Filozofski fakultet u Nišu,fakulteti,onlajn,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.