Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nedelja Departmana za anglistiku na Filozofskom fakultetu

Jovan Živković 26.11.2020. Komentari

Nedelja Departmana za anglistiku biće održana na Filozofskom fakultetu od 27. novembra do 3. decembra. U okviru Nedelje Departmana za anglistiku biće organizovana dva onlajn predavanja, kao i onlajn info-dan za sve zainteresovane srednjoškolce. 

Foto: www.filfak.ni.ac.rs

Program će biti otvoren radionicom Hari Poter i kultura detinjstva koju će održati prof. dr Danijela Petković sa početkom u 12 časova. Prijava za ovu radionicu se vrši na imejl adresi . Naredni dan rezervisan je za iskustva studenata sa razmena, a sve to preko Fejsbuk i Instagram profila Filozofskog fakulteta.

Prvog decembra Msr Mladen Popović održaće onlajn predavanje pod nazivom Prostor u video igrama i njegov značaj za iskustvo igrača. Početak predavanja je zakazan za 18 časova, a prijava se vrši putem mejla . Pretposlednjeg dana svako ko je zainteresovan moći će da uradi testove sa prethodnih prijemnih ispita na Fejsbuk i Instagram profilu fakulteta. Za poslednji dan ostavljene su dve sesije u okviru onlajn info-dana. Prva će početi u 11, a druga u 17 časova. Za pristup sesijama potrebno je prijaviti se putem linka.

Sve aktivnosti biće održane putem Google Meet-a.

fakulteti,nedelja departmana,departman,departman za anglistiku,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.