Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Elektronsko interaktivno takmičenje iz srpskog jezika i književnosti

Anđela Janjić 22.11.2020. Komentari

Filozofski fakultet i Departman za srbistiku organizuju Elektronsko interaktivno takmičenje iz srpskog jezika i književnosti. Takmičenje će se održati 9. decembra, putem aplikacije Kathoot. Početak takmičenja zakazan je za 18 časova.

Foto:unsplash.com

Takmičenje iz srpskog jezika i književnosti se održava u okviru Nedelje Srbistike. Cilj takmičenja je ekipno nadmetanje, pomoću mobilnih telefona i posredstvom veb-aplikacije Kahoot. Pravo učešća imaju učenici završnih godina gimnazija i srednjih stručnih škola i svaka ekipa treba imati do četiri člana. Iz svake škole može se prijaviti veći broj timova,a jedini uslov za učešce na takmičenju je da kapiten ekipe ima instaliranu aplikaciju Kathoot i mobilni telefon sa pristupm internetu. 

Organozatori su pripremili nagrade za osvojena prva tri mesta. Nagrada za trećeplasiranu ekipu jeste oslobađanje plaćanja naknade za pohađanje pripremne nastave i knjige za sve članove ekipe.Drugoplasirana ekipa biće oslobođena plaćanja naknade za polaganje prijemnog ispita, a takođe kao nagradu dobiće i knjige. Ekipu koja bude pobednik takmičenja očekuje oslobađanje plaćanja naknade za polaganje prijemnog ispita za sve članove, oslobađanje plaćanja naknade za pohađanje pripremne nastave, knjige kao i hard disk u okviru nagrade.

Krajnji rok za prijavu ekipa je 5. decembar popunjavanjem prijavnog formulara.

 

takmicenje,Nedelja Sbistike,Filozofski fakultet,Univerzitet u Nišu,srpski jezik,knjiženost,srbistika,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.