Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Dani germanistike putem interneta

Jovan Živković 23.4.2020. Komentari

Departman za nemački jezik i književnost Filozofskog fakulteta pripremio je virtualne Dane germanistike, koji će se održati od 23. do 29. aprila. Predavanja će se držati preko Google Meet-a, Filobloga i Vibera.

Foto: unslplash.com

Program Dana germanistike ima za cilj da zainteresovane bolje uputi u nastavu najmlađeg Departmana na fakultetu. Profesori i asistenti sa ovog Departmana odgovaraće na pitanja u okviru regionalne mreže nastavnika nemačkog jezika. Prisutni će tako moći da isprate njihov razgovor, ali i da postave pitanja u vezi sa studijama i prijemnim ispitom. Na raspolaganju će im biti materijali i brošure za onlajn učenje nemačkog jezika: od rečnika i gramatika, pa sve do blogova, sajtova i aplikacija. Takođe, poslednjeg dana, biće priloženi saveti trenutnih studenata germanistike, kao i prilozi u vezi sa nastavom u vreme vanrednog stanja.

Detaljan program nalazi se u prilogu na sajtu. Prijava za nastavu putem Google Meet-a vrši se sat vremena ranije putem imejl adrese radi dobijanja pristupnog koda.

fakulteti,Departman za nemački jezik i književnost,germanistika,dani germanistike,vanredno stanje,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.