Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Humanitarna nedelja Kosmetu na poklon na Filozofskom fakultetu

Aleksandra Ničić 10.12.2017. Komentari

Savez studenata Filozofskog fakulteta u saradnji sa Savezom studenata Pravnog fakulteta organizovaće humanitarnu nedelju pod nazivom Kosmetu na poklon. U periodu od 11. do 17. decembra posetioci će moći da dostave humanitarni prilog u vidu hrane, slatkiša, knjiga, bojanki ili novčanih sredstava namenjenih deci sa Kosova i Metohije.

www.assets.heart.co.uk

Humanitarna nedelja uključuje niz aktivnosti kojima će studenti moći da ulepšaju novogodišnje praznike deci sa Kosmeta. U holu Fakulteta studenti će biti u prilici da prave čestitke za paketiće 12. decembra od 12 časova, dok će dan ranije moći da učestvuju i u kićenju novogodišnje jelke od 11 časova. Sem toga, poezija, muzika i gluma ove nedelje biće u službi humanosti. U amfitetaru 21 Filozofskog fakulteta 13. decembra od 19 časova biće održano književno veče, u sklopu kojeg će studenti Srbistike kazivati poeziju i glumiti. Sutradan će u pivnici Beer book biti održana velika humanitrana karaoke žurka Filfak benda.

Studenti će svojim znanjem moći da pruže pomoć u vidu kviza znanja, koji će se održati u sali SKC-a na Univerzitetu. Početak je 15. decembra od 17 časova. Iznos kotizacije za učesnike kviza iznosiće 500 dinara, a celokupan prihod namenjen je deci sa Kosmeta. Nedelja će sadržati i sportske humanitarne aktivnosti kao što su turnir u malom fudbalu i trening zumbeZa turnir će učesnici plaćati kotizaciju u iznosu od 1000 dinara koja takođe ide u humanitarne svrhe. Početak turnira je 16. decembra. Humanitarni trening zumbe održaće se 17. decembra u sportskoj sali gimnazije 9. maj.

Kutija za novčane priloge će biti postavljena u holu Fakulteta svakoga dana od 12 do 14 časova. Igračke, bojanke, knjige i slatkiše možete doneti u kancelariju Saveza u istom terminu.

Humanitarna nedelja,Kosmetu na poklon,Savez studenata Filozoskog fakulteta,Savez studenata Pravnog fakulteta,Filozofski fakultet u Nišu,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.