Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Pharm Fair na Medicinskom fakultetu

Aleksandra Ničić 9.11.2019. Komentari

Asocijacija studenata farmacije − Niš (NiPSA) ove godune ogranizuje prvi po redu Pharm Fair. Događaj će se održati 16. i 17. novembra na Medicinskom fakultetu.

Foto: image.freepik.com

Prvog dana studenti će imati priliku da prisustvuju predavanjima namenjenim budućim farmaceutima, lekarima i stomatolozima, učestvuju u radionicama i posete štandove. Intervjui za poslove, upoznavanje sa predstavnicima kompanija i apoteka, kao i nova predavanja, predviđeni su za drugi dan Pharm Fair-a. Mladi ljudi će, dakle, imati priliku da uspostave nove kontakte. Prema rečima organizatora, predavanja imaju za cilj da studente upoznaju sa različitim pozicijama na kojima mogu raditi. Sa druge strane, kako kažu, radionice su namenjene osposobljavanju i pripremanju mladih za pisanje biografije, nalaženje posla i usavršavanje kroz stručnu praksu. Sajam poslova namenjen je informisanju mladih o kompanijama i apotekama koje nude posao, dok im intervjui drugog dana omogućavaju kandidovanje za određene poslovne pozicije.

NiPSA je punopravna članica Nacionalne asocijacije studenata farmacije u Srbiji (NAPSer). NiPSA preko NAPSer-a ostvaruje svoja prava u EPSA-i i IPSF-u, ali i saradnju sa drugim nacionalnim, evropskim i internacionalnim udruženjima. Ciljevi asocijacije su poboljšanje uslova studiranja na Medicinskom fakultetu kroz organizovanje mnogobrojnih projekata, gde se akcenat stavlja na ulogu farmaceuta kao člana zdravstvenog tima.

Ulaz na događaj je slobodan.

pharm fair,Medicinski fakultet,Medicinski fakultet u Nišu,medfak,NiPSA,NAPSer,EPSA,ISPF,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.