Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nedelja Elektronskog fakulteta u znaku studentskih radova, kulture i sporta

Aleksandra Ničić 21.11.2017. Komentari

Elektronski fakultet obeležava 57 godina rada u periodu od 21. do 30. novembra. Program će činiti niz raznovrsnih naučno-obrazovnih, sportskih i kulturnih aktivnosti.

www.projectcontrolacademy.com

Svečana akademija povodom obeležavanja 57 godina postojanja fakulteta biće održana 24. novembra sa početkom u 12 časova u amfiteatru A1. Tom prilikom će biti dodeljena priznanja svim kolektivima i pojedincima za doprinos radu i razvoju Elektronskog fakulteta. Najboljim diplomiranim studentima nagrade za dosadašnja postignuća biće dodeljene 22. novembra, dok su najboljim studentima tokom studija uručene dan ranije. Na Svečanoj akademiji očekuje se prisustvo brojnih predstavnika ministarstva, univerziteta, fakulteta, instituta i medija. U umetničkom programu učestvovaće Akademski ženski hor SKC Niš, pod dirigentskom palicom docenta Fakulteta umetnosti Ivane Mirović. Program će voditi asistent Filozofskog fakulteta i novinar Velibor Petković.

U sklopu manifestacije, 23. novembra u amfiteatru A2 biće održana deseta po redu konferencija studentskih projekata IEEESTEC. Početak je u 10 časova. Učesnici će ove godine prezentovati 75 radova studenata i učenika srednjih škola iz svih oblasti elektronike i računarstva sa oko 140 autora iz Srbije i susednih zemalja. Istog dana se organizuje i Dan otvorenih vrata Elektronskog fakulteta, u sklopu koga će biti organizovana prezentacija fakulteta i obilazak laboratorija za učenike srednjih škola. Osim navedenih aktivnosti, Studentski parlament Elektronskog fakulteta organizuje i turnire u malom fudbalu, stonom tenisu i šahu, koji će se održati u periodu od 27. do 30. novembra.

Ulaz na sve pomenute manifestacije je slobodan.

 

IEESTEC,Dan Elektonskog fakulteta,Elektronski fakultet,Elektronski fakultet Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.