Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Održano finale kviza Eestec duel na Elektronskom fakultetu

Anđela Janjić 7.6.2019. Komentari

Finalna faza kviza Eestec duel održana je 6. juna na Elektronskom fakultetu. U ovoj fazi takmičili su se studenti i profesori sa ovog fakulteta. Oni su, u šest duela, odgovarali na pitanja iz oblasti opšte kulture i informisanosti, a pobednik kviza je student Željko Jovanović.

Foto: Sonja Stefanović

U završnoj fazi takmičili su se studenti koji su prošli kvalifikacionu fazu, koja je održana prvog dana Eestec duel-a i u kojoj se takmičilo 25 studenata. Finalisti su bili: Radiša Marković, Đorđe Čikić, Dimitrije Ivanović, Nemanja Stojanović, Nikola Jovanović i Željko Jovanović. Oni su nastupali u pojedinačnim duelima protiv svojih profesora

Student prve godine Elektronskog fakulteta i pobednik kviza, Željko Jovanović, osvojio je najveći broj poena. On je za Studentski dnevni list rekao da će se prijaviti i sledeće godine i da za tada očekuje još veći broj učesnika. Održavanje ovog kviza je veoma lep način da studenti pokažu svoje znanje i da se druže, kako sa kolegama, tako i sa profesorima kazao je Željko. Drugoplasirani je bio Nikola Jovanović, a trećeplasirani Nemanja Stojanović.

Da je ovakav vid takmičenja odlična ideja smatra i asistent na Katedri za mikroelektroniku, Miloš Marjanović. On je za naš list rekao da ovaj kviz dokazuje koliko su studenti zainteresovani da ostanu na fakultetu i kada na njemu nemaju redovne obaveze. Sponzori kviza obezbedili su najuspešnijima nagrade — agencija Puzzle group pobedniku je uručila vaučer za letovanje, dok su drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobili vaučere od teretane Index.

EESTEC DUEL,Elektronski fakultet,KVIZ,studenti,fakulteti,faza,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.