Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nedelja Departmana za anglistiku na Filozofskom fakultetu

Tamara Radovanović 5.4.2019. Komentari

Nedelja Departmana za anglistiku biće održana na Filozofskom fakultetu od 9. do 13. aprila. Osim Filozofskog fakulteta, aktivnosti će se održavati i u gimnaziji Svetozar Marković.

Foto: www.filfak.ni.ac.rs

Program će biti otvoren radionicom za učenike srednjih škola pod nazivom Visual Literacy, na kojoj će govoriti učesnik Fulbrajtovog programa Džošua Popkin. Radionica će se održati 9. aprila od 14 časova u slušaonici 308. U okviru drugog dana, studentkinje treće godine osnovnih akademskih studija anglistike, Tina Stojanović i Marija Đorđević, održaće interaktivnu prezentaciju pod nazivom African-American Music, pod mentorstvom doc. dr Ane Kocić. Prezentacija je zakazana za 13 časova, u slušaonici 207. 

Prof. dr Mihailo Antović održaće 11. aprila od 14.35 časova u gimnaziji Svetozar Marković predavanje pod nazivom Od školske gramatike do istraživanja mozga: Lingvistika kao put da se objasni ljudska priroda. Za poslednja dva dana Nedelje Departmana za anglistiku planiran je naučni skup pod nazivom Jezik, književnost, kontekst.

Ulaz je svakog dana slobodan.

fakulteti,departman za anglistiku,Filozofski fakultet,Filozofski fakultet u Nišu,studenti,gimnazija svetozar marković,engleski jezik,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.