Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Svečano uručeni indeksi 46. generaciji studenata na Filozofskom fakultetu

Aleksandar Đokić 6.10.2017. Komentari

Nova generacija studenata Filozofskog fakulteta u Nišu, 46. po redu, dobila je indekse ove obrazovne institucije, čime je njihov akademski život zvanično počeo.

Foto: Aleksandar Đokić

Za oko 600 brucoša koji su upisali prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od 12 studijskih programa organizovan je svečani prijem kako bi se upoznali sa upravom fakulteta, nastavnicima i saradnicima koji će im predavati i dobili sve neophodne informacije o predstojećim studijama. Studentima je dobrodošlicu poželela dekanica prof. dr Natalija Jovanović rekavši tom prilikom da su odabrali pravi fakultet, koji ima dugogodišnju tradiciju i nudi vrhunski kvalitet obrazovanja. Poželela im je da u roku završe fakultet i pridruže se dugačkoj listi svetski priznatih stručnjaka koji su diplomu stekli upravo na ovom mestu.

DSC 005212

Foto: Aleksandar Đokić

Rektor Univerziteta u Nišu prof. dr Dragan Antić nije mogao da prisustvuje, a umesto toga poslao je pismo u kome je poželeo dobrodošlicu studentima i veliki uspeh u narednim godinama studija.

Student prodekan Filozofskog fakulteta, Miljana Stojanović obratila se studentima i rekla da joj je izuzetno velika čast da su i oni postali deo Filozofskog fakulteta, gde im je takođe poželela dobrodošlicu. Nakon pozdravne reči Miljane, podeljeni su indeksi studentima po departmanima. Ovom prilikom uručena je i nagrada studentkinji pedagogije Miljani Nisić koja je osmislila slogan za predstojeću promotivnu kampanju fakulteta - Filozofski upiši, uspeh namiriši.

DSC 006758

Foto: Aleksandar Đokić

Svečanom prijemu prisustvovali su i prodekani: prof. dr Marina Matejević, prof. dr Gordana Đigić i prof. dr Dragan Todorović, profesori i saradnici na studijskim grupama, kao i predstavnici različitih službi Filozofskog fakulteta.

Za muzički deo bio je zadužen hor Fakulteta umetnosti iz Niša. Nastava na Filozofskom fakultetu počinje u ponedeljak 9. oktobra.

Filozofski fakultet,svečano dodeljivanje indeksa,brucoši,studenti,fakulteti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.