Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Ostali sportovi

Futsal reprezentacija Srbije u pohodu ka Svetskom prvenstvu iz hale Čair

Marko Mitić 28.1.2020. Komentari

Futsal reprezentacija Srbije će od 1. do 4. februara u hali Čair igrati kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo. Sem Srbije, na turniru će učestvovati i reprezentacije Španije, Ukrajine i Francuske.

Foto: www.fss.com

Turnir će 1. februara svojim okršajem otvoriti otvoriti Srbija i Ukrajina (16.30 časova), dok će od 20.30 časova snage odmeriti Španija i Francuska. Futsaleri Srbije će 2. februara u istom terminu igrati protiv Francuske, dok je večernji termin rezervisan za meč Ukrajine i Španije. Uslediće dan pauze, a onda finalni okršaji 4. februara. Na parket hale Čair će prvo izaći igrači iz Francuske i Ukrajine, a zatim sledi utakmica između Srbije i Španije. Plasman na Svetsko prvenstvo izboriće samo pobednik kvalifikcione grupe, dok će drugoplasirana selekcija u aprilu igrati kvalifikacije.

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije za svaki meč će se uzimati posebna ulaznica. Cena karata iznosi 100 dinara za tribine, odnosno 200 dinara za parter. Prodaja počinje 29. janura na biletarnici hale Čair od 10 do 18 časova. 

sport,futsal,ostali sportovi,hala cair,kvalifkacije,Svetsko prvenstvo,Fudbalski savez Srbije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.