Počinje Kup Radivoja Koraća

Anđela Perić 2018.
Komentari

Četvrtu godinu zaredom Kup Radivoja Koraća odigraće se u Nišu u hali Čair i trajaće četiri dana, od 15. do 18. februara. Učešće su izborile sledeće ekipe: Crvena zvezda MTS, koja brani trofej, Partizan NIS, Borac Čačak, FMP, Metalac Valjevo, Mega Bemax, Dynamic Vip pay i Zlatibor Čajetina.

Foto: Košarkaški savez Srbije

U četvrtak, 15. februara od 17 časova u prvom meču četvrtfinala nacionalnog kupa sastaće se FMP i Metalac, dok će od 19:30 snage odmeriti branilac trofeja ekipa Crvene zvezde i Borac. Drugog dana četvrtfinala i u polufinalu igra se u istim terminima, pa će 16. februara u četvrtfinalu u prvom terminu igrati Mega i Dinamic, a u drugom Partizan i Zlatibor. Polufinale je 17. februara. Od 17 časova program će otvoriti pobednici prvog i drugog para, dok će se od 19:30 sastati pobednici trećeg i četvrtog para. Veliko finale igra se u nedelju, 18. februara u 21 sat.

Cena kompleta za tribine iznosi 2000 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 4000. Ukoliko ne budu rasprodati kompleti, dnevne i pojedinačne karte moći će da se kupe od 15. februara. Dnevne ulaznice za četvrtfinalne duele koštaju 500 dinara za tribine i 1000 za parter. Što se cena ulaznica za polufinala tiče, tribine su 700, a parter 1200 dinara po utakmici. Karte za finale za tribine koštaju 1000, a za parter 2000 dinara.

Ključne reči: Kup Radivoja Koraća , Niš , čair , KSS , crvena zvezda , Partizan , FMP , Mega , Metalac , Zlatibor , Dinamik , Borac ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.