Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Sport

Univerzitetski sportsko-edukativni kup u Nišu

Anđela Perić 20.4.2019. Komentari

Studentski parlament Univerziteta u Nišu i Studentska konferencija Univerziteta Srbije, u saradnji sa Univerzitetskim sportskim savezom Niša, Savezom studenata Univerziteta u Nišu i uz podršku Univerziteta u Nišu, ogranizovaće 20. i 21. aprila Univerzitetski sportsko-edukativni kup − USEK 2019. Takmičenja će se održati 20. i 21. aprila sa početkom od 13 časova i 30 minuta na terenima Osnovne škole Dušan Radović. 

Foto: www.gc.ac.nz

Studenti će se u dvodnevnim aktivnostima nadmetati i edukovati kroz predavanja o motivaciji, disciplini i organizaciji u radu i značaju postavljanja ciljeva, ali i o značaju zdravog načina života, važnosti fizičke aktivnosti za mentalno i fizičko zdravlje mladih. Dvadesetog aprila od 12 časova u sali Univerziteta biće organizovan prijem učesnika i svečano otvaranje ovog kupa.

Studenti će se takmičiti u malom fudbalu i basketu tri na tri u muškoj konkurenciji, i u odbojci u ženskoj konkurenciji. 

Pored Univerziteta u Nišu, učestvovaće i Univerzitet u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Kosovskoj Mitrovici, kao i Megatrend i Singidunum.

sport,mali fudbal,basket,odbojka,studenti,takmicenje,Univerzitetski sportskoedukativni kup,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.