Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Sport

Jednodnevni humanitarni turnir u OŠ Dušan Radović

Anđela Perić 28.9.2018. Komentari

U OŠ Dušan Radović u Nišu održaće se jednodnevni humanitarni turnir 29. septembra. Organizatori ovog turnira su Rotarakt klub – Konstantin Veliki i Legionari – Elite Fitness centar. Prikupljen novac biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa u Nišu.

Foto:Facebook/BITKATimova

Timovi će se takmičiti u okviru tri kategorije (elite, scaled i sport) i biće podeljeni po polovima. Timovi će biti sastavljeni od po dva muškarca, odnosno dve devojke.

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 1200 dinara po učesniku, odnosno 2400 dinara po timu, a obuhvata lunch paket, osveženje i majicu. Pobednike takmičenja očekuju brojne nagrade, kažu organizatori. Prijave su u toku, a ko želi da se prijavi potrebno je da pošalje popunjen formular, koji je dostupan na sajtovima Legionara i Rotarakt kluba Niš - Konstantin Veliki. Popunjen formular potrebno je zatim proslediti na e-mail adresu: . Prijava će biti moguća i na dan samog turnira kod organizatora, od 9 do 10 časova.

Novac prikupljen od kotizacija biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa. Predškolska ustanova Pčelica je podržala inicijativu i sastavila spisak 10 najugoženijih obdaništa. Želimo da uložimo svoju energiju i sredstva i pozovemo druge da nam se pridruže u ovom humanitarnom projektu, ističu organizatori.

sport,humanitarni turnir,Pčelica,Legionari,Rotarakt klub Konstantin Veliki,pomoć,obdaništa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.