Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fudbal

Nastavlja se trenerska vrteška na „Čairu”

Dragan Jevremović 24.9.2021. Komentari

Radnički je četvrti put u sezoni promenio trenera, a novi šef stručnog štaba ekipe sa „Čaira” sada je Radoslav Batak koji će na toj poziciji zameniti Radomira Kokovića. Ovo će biti drugi mandat mladog stručnjaka na klupi Radničkog. Pored novog trenera, klub je imenovao i novog sportskog direktora i tu poziciju preuzeće Aleksandar Jovanović.

Foto: Radnički Niš

Pošto je Radomir Koković nakon samo dve utakmice podneo ostavku na mestu trenera Radničkog, klub je veoma brzo reagovao i postavio Radoslava Batka za novog-starog trenera. Batak poručuje da mu je motiv za povratak dobro iskustvo iz prošlosti i da je trenutna situacija jako teška, ali mu je to dodatni motiv. Smatram da Radnički ima dobar sastav, koji treba da bude u vrhu tabele, ali ne želim da se razmećem obećanjima, ići ćemo meč po meč. Sa nekim igračima sam već radio i odlično ih poznajem, što će mi značajno olakšati posao na početku, dodao je on. Iz Uprave kluba poručuju da su odlučili da vrate oprobane snage sa kojima je klub već beležio dobre rezultate, mladi stručnjak je vodio ekipu Radničkog od februara do oktobra 2020. godine. Nakon devet odigranih kola Radnički se nalazi na 11. poziciji na tabeli, sa učinkom od dve pobede, tri remija i četiri poraza

Još jedan povratnik na Čair je Aleksandar Jovanović dugogodišnji igrač i kapiten kluba, na ovoj poziciji zameniće Ivana IvovićaReč je o fudbaleru koji je odigrao preko 400 mečeva za klub i koji je nakon završetka igračke karijere prihvatio poziv Radničkog da se vrati na mesto gde je sve počelo, poručuju iz kluba. Jovanović je rekao da ga čeka odgovoran posao, smatra da je ekipa dobra i da će se uz maksimalno zalaganje svih, klub vratiti tamo gde pripada, u vrh srpskog fudbala.

Povratnički debi Radoslav Batak imaće u subotu, kada Radnički gostuje ekipi Kolubare.

fudbal,radnički,radoslav bata,Aleksandar Jovanović,sport,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.