Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fudbal

Aleksandar Stanković novi trener Radničkog

Miloš Papović 12.4.2021. Komentari

Uprava Radničkog donela je odluku da raskine ugovor sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, te ubrzo pronašla zamenu. Za novog šefa stručnog štaba postavljen je Aleksandar Stanković.

Foto: Radnički Niš

Nakon serije loših rezultata niški Radnički je za četvrtog trenera u sezoni postavio Aleksandra Stankovića. Pre Radničkog bio je trener Bežanije i Metalca iz Gornjeg Milanovca. Mladi stručnjak ekipu preuzima na sedam kola pre kraja Linglong Superlige. Radnički je trenutno na 12. mestu na tabeli sa osvojenih 38 bodova. Stankovićevi pomoćnici biće njegovi dugogodišnji saradnici Nikola Stanković i Milan Ćirić, a na mestu trenera golmana ostaje Miroslav Stanković.

Stanković je na svojoj promociji rekao kako je jako iznenađen, jer nije planirao da pronalazi novi klub sve do leta zbog određenih porodičnih problema. To što ekipu uzimam u finišu sezone ne menja ništa. Tako je bilo u Metalcu, pa smo na kraju ostvarili visoke ciljeve koji su pred nas bili postavljeni, dodao je Stanković. Promociji novog trenera prisustvovao je i sportski direktor Ivan Ivović koji je rekao da se tim ne nalazi na sjajnoj poziciji, ali smatra da je novi trener odlično rešenje, takođe je dodao da od njega očekuje da donese jaku reakciju kod igrača.

Stanković
će na klupi debitovati 18. aprila od 19 časova kada ekipa Radničkog dočekuje Javor u okviru 32. kola Linglong Superlige.

fudbal,sport,radnicki nis,čair,trener,Linglong Super liga,ALEKSANDAR STANKOVIĆ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.