Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Koncertni spektakl grupe Muse na platnu bioskopa Cineplexx

Marija Đorđević 7.7.2018. Komentari

Višestruko nagrađivani bend Muse stiže 12. jula na veliko platno bioskopa Cineplexx u spektakularnom koncertnom filmu Drones World Tour. Početak je od 12 časova.

Foto: rockandrollgarage.com

Osim nestvarnih vizuelnih efekata, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da na početku filma vide i članove benda koji govore o kreativnom konceptu ideje. Numere koje su se posebno istakle na ovom koncertu su Psycho, MadnesUprising, Plug in BabySupermassive Black Hole i Knights of Cydonia. Muse je svoju ambicioznu svetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom sveta. Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma bili su dronovi koji su leteli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svet. 

Karte za koncertni film benda, koji je poznat po energičnim živim nastupima i činjenici da svaki put pomere granice scenskog dizajna, su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx  po ceni od 700 dinara. 

bioskop cineplexx,muse,koncertni film,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.