Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pleši kako mama kaže i Oušnovih 8 u bioskopu Cineplexx

Olivera Smiljković 13.6.2018. Komentari

Repertoar bioskopa Cineplexx za period od 14. do 20. juna čine dva filmska naslova —  Oušnovih 8 i Pleši kako mama kaže.

Foto: www.cineplexx.rs

Akcija Oušnovih 8 prati priču Debi Oušn, otuđene sestre Klunijevog lika, Denija Oušna, kultnog filma Igraj svoju igru. Debi će pokušati da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova. Plan već ima, samo ga treba sprovesti. Sandra Bulok predvodi sjajnu ekipu glumica, među kojima su Kejt Blančet, En Hatevej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sara Paulson i poznata pevačica Rijana.

U španskoj komediji Pleši kako mama kaže Fidel je izvršni direktor u najboljim godinama. I mrzi ga ceo svet. Razlog — otpustio je 300 radnika, i nije ga baš briga. Virhinija je vremešna, ali dobrodržeća čistačica. U slobodno vreme – kraljica uličnog plesnog podijuma i Fidelova majka, koja ga nije videla od njegovog rođenja. Ali, sada je spremna da ga upozna. Samo joj nije najjasnije o čemu posle tri i po decenije treba da priča sa detetom koje je odavno ostavila na tuđem pragu. Srećom, Fidel doživljava nezgodu i gubi pamćenje, što je savršen start za novi početak. Mada nemaju nijednu dodirnu tačku, Fidel i Virhinija otkriće da, ipak, govore zajedničkim jezikom — onim koji pokreće njihove bokove i čini ih savršenim partnerima na plesnom podijumu i životu. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, a za 3D prikazivanje 470 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop,cineplexx,cineplexx nis,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.