Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Predstava Dva mirisa ruže u Narodnom pozorištu

Andrijana Pavlović 6.5.2018. Komentari

Glumačka ekipa Pozorišta na Terazijama izvešće gostujuću predstavu pod nazivom Dva mirisa ruže 17. maja u Narodnom pozorištu u Nišu. Početak je zakazan za 20 časova.

www.facebook.com/NiskoNarodnoPozoriste

Predstava Dva mirisa ruže predstavlja muzičku melodramu meksičkog pisca Emilia Karbaljida. Glumice Ljiljana Stjepanović i Elizabeta Đorevska, prvakinje pozorišta na Terazijama, praćene muzikom marijača interpretiraće priču o dvema ženama, koje odlučuju da konačno preuzmu sudbinu u svoje ruke.  Spojene sticajem okolnosti i primorane da sarađuju moraće da dođu do novca kako bi uspele u nameri da spasu svog zajedničkog muškarca iz zatvora, koji je jednoj od njih muž, a drugoj ljubavnik. Kada nakon mnogih peripetija, svoj naum i sprovedu u delo, shvatiće da taj muškarac takvu njihovu žrtvu možda i ne zaslužuje.

Uloge marijača interpretiraće Orkestar Pozorišta na Terazijama, u sastavu Jovan Nikolić, Dušan Šida, Miroslav Marković, Marko Bogdanić, Biljana Jovanović, Zoran Kovačevski, Anica Ivančević, Tatjana Radunović, Mihajlo Bogosavljević, Dejan Stojadinović i Nikola Đokić. Rediteljsku koncepciju pozorišnog komada potpisuje Slavenko Saletović.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 900 dinara za parter i 700 dinara za balkon.

predstava,narodno pozorište,pozorište,pozorište na Terazijama,gostovanje,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.