Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi filmski naslovi u bioskopu Cineplexx

Andrijana Pavlović 2.5.2018. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx naći će se pet novih filmskih naslova u periodu od 3. do 9. maja, kao i jedan događaj. Filmovi koji će biti prikazani su Baš sam lepa, Izvan granica realnosti, Neverovatna priča o džinovskoj kruški, Svakog dana i Ukradena princeza.

Foto: Jovana Protić Ilić

Film Baš sam lepa govori o devojci Rene Benet, koja dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Nakon pada sa bicikla u teretani, prilikom kog zadobije povredu glave, Rene izgubi sav osećaj nesigurnosti i veruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući novoj samospoznaji, počinje da niže privatne i profesionalne uspehe. Time počinje Renein put ka prihvatanju sebe i shvatanju da prava lepota nije na površini, već duboko u čoveku. Specijalna projekcija ovog filma zakazana je za 3. maj u 20 časova, u okviru događaja Ladies night, uz specijalan program, osveženje i poklone za posetioce. 

Radnja filma Izvan granica realnosti smeštena je u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Glavne uloge tumače Antonio Banderas i Miloš Biković. Animirani film Neverovatna priča o džinovskoj kruški snimljen je prema istoimenoj dečijoj slikovnici. Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Miću, žive srećno u mirnom primorskom mestu Suncogradu, dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne nestane. Sebastijan, Miću i otkačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu gde se sreću sa gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima, ne bi li pronašli Tajanstveno ostrvo i vrate se kući s Džejbijem. U sinhronizaciji ove animirane avnture učestvovali su Zorana BečićIvana PopovićBora NenićIgor DamjanovićBojan LazarovMilan ČučilovićPavle JeremićMiloš DjurovićRade VukotićBranislav Jerinić i Zoran Leković.

Film Svakog dana snimljen je na temelju bestselera Dejvida Levitana i upoznaje nas s Rijanon, šesnaestogodišnjom devojkom, koja se zaljubljuje u tajanstvenu dušu, koja svakoga dana naseljava drugo telo. Osećajući jedinstvenu povezanost, Rijanon i A pokušavaju da se pronađu svakoga dana ne znajući šta ili koga će im doneti sledeći dan. Što se više zaljubljuju, to su svesniji koliko je teško voleti nekoga ko je svaka dvadeset i četiri sata druga osoba, zbog čega će morati da se suoče s najtežom odlukom koju su ikada morali doneti. Film Ukradena princeza govori o Ruslanu, izgubljenom umetniku koji mašta o tome da postane vitez. On upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihovu sreću remeti zli čarobnjak Černomor, koji krade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Cena karata za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara radnim danima, dok je vikendom 470 dinara. Ostale informacije možete naći na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop,cineplexx nis,cineplexx,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.