Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Predstava Zojkin stan stiže u Narodno pozorište

Olivera Smiljković 23.4.2018. Komentari

U pozorišnoj predstavi Zojkin stan niška publika će moći da uživa 28. aprila na pozornici sale Narodnog pozorišta. Početak je u 20 sati. 

Foto: www.facebook.com/niskikulturnicentar

Predstava je uzbudljiv spoj klasika dramske književnosti 20. veka, koreografskih i pevačkih partitura i vizuelnih atrakcija. Sama priča o post-revolucionarnom vremenu profitera i korupcije izuzetno je aktuelna i danas, a rediteljka Nataša Poplavska priču, uz pomoć saradnika – Maje Mitić, koreografa, kompozitora Ognjena Atanasovskog i Emila Petra, koji potpisuje scenski i multimedijalni dizajn, obogaćuje na savremen, ipak neočekivan način. Predstava je rađena po motivima istoimenog komada Mihaila Bulgakova. Ovu tragičnu farsu donose nam glumci Ana Sofrenović, Andrija Kuzmanović, Milan Čučilović, Jadranka Selec, Milica Petrović, Savo Radović, Milorad Damjanović, Sandra Bugarski, Milica Milša, Anđela Popović, Miloš Lazarov, Nada Macanković, Jelena Rakočević, Kristina Jovanović, Saša Đurašević, Arsenije Tubić, Đorđe Kreća, Aleksandar Stoimenovski i LJubomir Ćustić. 

Cena ulaznice za parter iznosi 700, dok je balkon 500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Nišu i u knjižari Indigo.

predstava,pozorište,kultura,zojkin stan,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.