Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Film Ready player one premijerno u Cineplexx-u

Olivera Smiljković 23.3.2018. Komentari

Tinejdž veče ove nedelje u bioskopu Cineplexx obeležiće premijera filma Ready player one. Projekcija je zakazana za 29. mart u 19:30.

www.nme.com

Uzbudljiva naučno-fantastična avantura, u režiji višestruko nagrađivanog Stivena Spilberga, na platno nam donosi priču rađenu po motivima istoimenog romana Ready player one. Ova fantastična pustolovina prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz realog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavlja svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji neće prestati da ga napadaju i u stvarnom svetu

Bioskop Cineplexx će tinejdžere pre početka projekcije filma povesti na uzbudljivo putovanje u virtualnu realnost, imaginaran svet Eos-a i Overwatch-a uz zabavu za sve posetioce koju je pripremio Computerland. Cineplexx je takođe pripremio poklone iznenađenja na događaju. 

Cena karte za film Ready player one je 490 dinara i iste su u prodaji na biletarnici bioskopa, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

film,premijera,kultura,cineplexx,cineplexx nis,teensnight,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.