Crni panter uz poklon piće u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Prva projekcija filma Crni panter biće održana u bioskopu Cineplexx, kada će posetioci moći da uz kupljenu ulaznicu dobiju hladno osveženje u vidu Coca Cola Zero pića. Početak projekcije zakazan je za 20 časova.

www.popzara.com

Crni Panter je naučnofantastični superherojski film, nastao po motivima istoimenog stripa autora Stena Lija i Džeka Kirbija i predstavlja osamnaesti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog univerzuma. Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T'Challa se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Međutim, kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Challa će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi čitav svet. Kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera. Glavne uloge u filmu tumače Čadvik Bouzman, Majkl B. Džordan, Lupita Njongo i Danaj Gurira, dok režiju potpisuje Rajan Kuper.

Ulaznice su uveliko u prodaji, a cena pojedinačne karte iznosi 510 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

Ključne reči: crni panter , film , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.