Konkurs na temu Vrt detinjstva

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Odeljenje knjige za decu Narodne biblioteke Stevan Sremac raspisuje likovni i literarni konkurs na temu Vrt detinjstva. Konkurs traje do 10. marta, a najuspešnijim učesnicima biće dodeljene nagrade 31. marta.

www.chicagotribune.com

Pravo učešća na konkursu imaju učenici svih osnovnih škola na teritoriji Republike Srbije i inostranstva. Literarni radovi moraju biti potpisani na kraju i čitko napisani ili otkucani u tri primerka, na srpskom jeziku. Likovni radovi se šalju u originalu (nikako kao slika elektronskom poštom), a potpisuju se na poleđini. Podaci o autoru podrazumevaju ime i prezime, naziv škole i mesto, ime mentora, imejl adresu i broj mobilnog telefona. Ukoliko učenik ne želi da mu eventualna nagrada stigne na adresu škole, potrebno je da navede i adresu stanovanja. Radovi se mogu poslati na adresu Narodne biblioteke Stevan Sremac ili u elektronskoj formi, na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Učesnici će biti bodovani u mlađoj kategoriji (učenici od prvog do četvrtog razreda) i u starijoj kategoriji (učenici od petog do osmog razreda). Najbolji radovi, po mišljenju stručnog žirija, biće objavljeni 26. marta na sajtu biblioteke (www.nbss.rs). Konkurs je otvoren povodom Svetskog dana knjige za decu  i u čast ovogodišnjih jubileja Jovana Jovanovića Zmaja, Desanke Maksimović, Branka Radičevića, Alekse Šantića, Dragana Lukića, Stevana Raičkovića, Miloša Crnjanskog i Mire Alečković. 

Ključne reči: kultura , konkurs , narodna biblioteka stevan sremac ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.