Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Zvezdani psi” ponovo na filmskom platnu bioskopa „Cineplexx”

Emilija Miliev 22.9.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” od 23. do 29. septembra naći će se: „Plači mačo”, „Zvezdani psi: Tropska avantura” i „Oasis Knebworth 1996”.

Foto: www.cineplexx.rs

Plači mačo je priča koja prati Majka Majoa, nekadašnju zvezdu rodea, a sada isluženog odgajivača konja koga bivši gazda zove da mu pomogne, ode po njegovog sina u Meksiko, praktično ga kidnapuje od majke alkoholičarke i dovede ga u Teksas. Dok se vraćaju kroz predele ruralnog Meksika i sreću se sa neočekivanim iznenađenjima na putu, Majlo uči mladog saputnika tome šta znači biti dobar čovek, tražeći u tome priliku i za lično iskupljenje.

Zvezdani psi: Tropska avantura je animirani film režiserke Ine Evlanikove. Kada se u tropskim krajevima pojavi opasni i vrtložni fenomen, Belka i Strelka su poslate da istraže ovu čudnu pojavu. Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spasavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

Oasis Knebworth 1996 je dokumentarni film koji je ispričan kroz poglede obožavalaca i izgrađen na temelju arhivskih koncerata. Ovaj film slavi poseban odnos benda Oasis i njihove publike.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

kultura,repertoar,bioskop cineplexx,Plači Mačo,Zvezdani psi,Oasis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.