Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Skok” na platnu bioskopa „Cine Grand”

Milena Živanović 8.9.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cine Grand” u periodu od 9. do 15. septembra naći će se filmovi: „After: posle pada”, „Skok”, „Respect” i „Mali šef – porodični biznis”.

Foto: unsplash.com

Dokumentarni film Skok je životna priča košarkašice Nataše Kovačević, kao i drugih ljudi sličnih sudbina. Nataša je u 19. godini izgubila nogu u saobraćajnoj nesreći, ali njena borba nije tu stala. Njen borbeni duh i povratak košarkaškoj karijeri je jedan veliki comeback.

After: posle pada je nastavak serijala o ljubavi i strasti. Ljubav nema granice. U to će nas uveriti velika ljubav Tese i Hardina. Komlikovana ljubav, ali bez izlaza. Od trenutka kada je Tesa spremna na promene i nove odluke sve se menja. Hardin nema kontrolu i niko nije onakav kakav se čini.

Respect je film o poznatoj soul pevačici. Još kao devojčica, Areta Frenklin je pevala u crkvenom horu svog oca, a kasnije postaje i internacionalna superzvezda. Istinita priča o devojci koja je na putu da pronađe svoj glas.

Mali šef – Porodični biznis predstavlja nastavak komedije nominovan za Oskara. Braća Tim i mali šef Ted su se tokom odrastanja udaljili. Njihova interesovanja i ciljevi u životu se uopšte ne podudaraju. Tim je oženjen otac i retko napušta kuću, dok je Ted izvršni direktor hedž fonda. Nova mala šefica će ih spojiti i inspirisati novi porodični posao.

 

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand ili putem sajta.

 

kultura,Skok,after: posle pada,Respect,Mali šef porodični biznis,repertoar bioskopa,Cine Grand,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.