Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Mali šef” ponovo na platnu bioskopa „Vilin Grad”

Emilija Miliev 2.9.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” od 2. do 8. avgusta naći će se četiri nova ostvarenja: „Šeng-Či i legenda o deset prstenova”, „Minamata”, „Zloćudno”  i „Mali šef – Porodični biznis”.

Foto: privatna arhiva

Šeng-Ći i legenda o deset prstenova je film zasnovan na Marvelovim stripovima u čijem fokusu su kung-fu majstori. Šeng-Ći je najnoviji Marvelov heroj čija je sudbina da nasledi očevu kriminalnu organizaciju pod nazivom „Deset prstenova”. 

Mali šef je animirana komedija režisera Toma Makgrata. Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo. Kada beba Tina otkrije da je tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača dr Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno. 

babyboss

Scena iz animiranog filma Mali sef, Foto: www.vilingrad.rs 

Minamata je uzbudljiva priča o proslavljenom ratnom fotografu Eugenu Smitu. Nakon dana uspeha tokom Drugog svetskog rata, osamuje se i otuđuje od svih. Isprva odbija poziv urednika magazina Life da otputuje u Japan i istraži trovanje ribarskog mesta poznatog kao Minamata. Međutim, kada ga žena prevodilac pozove da to učini, Eugen prihvata mogućnost da otkrije raznorazne posledice korporativne politike, kao i saučesništvo policije i vlasti. U glavnim ulogama našli su se: Džoni Dep, Hirojuki Sanada i Bili Najt. 

Zloćudno je horor film reditelja Džejmsa Vana. Medison muče strašne vizije ubistava. Da stvari budu još gore, njene šokantne vizije predstavljaju stvarnost. 

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad kao i putem sajta. 

kultura,repertoar,Bisokop,vilin grad,Niš,Mali šef porodični biznis,zloćudno,minamata,šeng či i legenda o deset prstenova,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.