Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Haos koji hoda” na platnu bioskopa „Cineplexx”

Milena Živanović 1.9.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 2. do 8. septembra naći će se filmovi: „Šeng Či i legenda o deset prstenova”, „Haos koji hoda”, „Zloćudno”, „Viking Vik i čarobni mač” i „Minamata”. Pretpremijerno će biti prikazan film „Mali šef: Porodični biznis”.

Foto: www.alamy.com

Šeng Či i legenda o deset prstenova je priča u kojoj prvi put glavnog junaka tumači glumac poreklom iz Azije. Šeng Či je vrhunski majstor u oblasti borilačkih veština, koji beži od očevih barijera kako bi imao normalan i jednostavan život u u Americi. Problemi i prepreke sa kojima se susreće nateraće ga da se vrati svojim korenima i znanju borilačkih veština.

Haos koji hoda prati Tom Holanda u ulozi Tod Hjuita, koji upoznaje tajanstvenu devojku, Violu (Dejzi Ridli), ona je česti gost na njegovoj udaljenoj planeti gde su sve žene nestale. Muškarce sa te planete pogađa neka sila koja zadaje jake vizije svake njegove misli. Kako bi zaštitio Violin život, Tod će morati da otkrije unutrašnju moć.

Film Zloćudno govori o devojci Medison, paralizovanoj šokantnim vizijama užasnih ubistava. Njeni problemi tek nastaju kada otkriva da su ti budni snovi zapravo stvarnost. Reditelj Džejms Van je ovim filmom želeo da napravi nešto žanrovski originalno i drugačije od prethodnih radova. 

Viking Vik i čarobni mač je sinhronizovani dečiji film. Vik nema toliko snage koliko je hrabar i lukav. Svoje vrline će pokazati onog trenutka kada se Vikijeva majka pretvori u zlatni kip. Čaroliju može poništiti samo na čarobnom ostrvu, gde kreće sa svojom posadom. U njegovim je rukama ne samo sudbina voljene majke, već sudbina celog plemena.

Minamata je film o slavnom foto-reporteru Judžinu Smitu (Džoni Dep). Posle Drugog svetskog rata se otuđuje od svih i odbija posao urednika kako bi otputovao u Japan i istraživao trovanje stanovnika ribarskog mesta. Smit će prvo morati da stekne poverenje lokalne zajednice kako bi preneo njihovu priču, a zatim i da pobedi neprijatelje sopstvene prošlosti

Pretpremijerno će biti prikazan film Mali šef: Porodični biznis, komedija koja je nominovana za Oskara. Braća Templeson (Tim i njegov mali šef Ted) su odrasli i udaljili se. Tim sa suprugom Kerol i pametnom ćerkom Tabitom živi u predgrađu. Tabita je najbolja u razredu i želi da postane kao ujka Ted. Braća Templeton će ponovo biti na okupu i na veoma neobičan način otkriti značenje porodice i šta je zaista važno.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili putem aplikacije CineplexxRS. 

kultura,haos koji hoda,šeng či i legenda o deset prstenova,zloćudno,viking vik i čarobni mač,minamata,mali šefporodični biznis,repertoar,cineplexx nis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.