Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Glavni heroj” na platnu „Cine Granda”

Jelena Todorović 11.8.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cine Grand” u periodu od 12. do 18. avgusta naći će se dva nova ostvarenja: „Glavni heroj” i „Barutski milkšejk”.

Foto: www.alamy.com

Priča filma Glavni heroj prati bankara Gaja koji naizgled vodi dosadan život. Oko njega se dešavaju nestvarne i nerealne stvari, te on otkriva da je sporedni lik igrice pod nazivom Slobodan grad. Kada Gajeva banka bude opljačkanja on shvata da stvari i ne idu baš po planu. U glavnoj ulozi se nalazi Rajan Rejnolds.

Barutski milšejk je priča o devojčici Sem čija majka je bila primorana da je napusti. Ona odrasta pod okriljem nemilosrdnog zločinačkog sindikata Firma. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Kada visoko rizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice – Emili. Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu. U filmu igraju: Karen Gilan, Lina Hidi, Kloi Kolman i drugi.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand ili putem sajta.

kultura,repertoar,Glavni heroj,Barutski milkšejk,Bioskop Cine Grand,Nišvil,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.