Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Barutski milkšejk“ u „Vilinom Gradu”

Bojana Petrović 11.8.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 12. do 18. avgusta naći će se dva nova filma: „Barutski milkšejk” i  „Glavni heroj”.

Foto: www.alamy.com

Barutski milkšejk je priča o porodici, isprepletana ubistvima, koja navodi tri opasne žene na razmišljanje. Skarlet je bila elitni ubica i morala je da napusti svoju kćerku Sem. Kada je porasla, Sem je krenula majčinim stopama i postala je jedan od najopasnijih ubica svoje Firme. Zbog rizičnog posla, Sem je morala da bira između svoje profesije i svoje kćerke Emili. One sada moraju da veruju jedna drugoj i suprotstave se Firmi. U glavnim ulogama ovog filma našle su se Karen Gilan, Lina Hidi i Kloi Kolman.

Glavni heroj je filmska video igrica u kojoj glavnu ulogu igra Rajan Rejnolds. Priča o bankaru Gaju, koji naizgled vodi dosadan život, brzo menja svoj tok i otkriva da je on sporedni lik u video igrici nazvanoj Slobodan grad. Gaj shvata da nešto nije u redu kada mu po sedamnaesti put opljačkaju banku u kojoj radi. Uloge igraju Taika Vaititi, Rajan Rejnolds i Džodi Komer.

Karte su u prodaje i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad ili putem sajta.

kultura,repertoar,film,Barutski milkšejk,Glavni heroj,Vilin Grda Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.