Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Negativci DC univerzuma u Vilinom Gradu

Jelena Todorović 5.8.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 5. do 11. avgusta naći će se sledeća ostvarenja: „Odred otpisanih. Nova misija”, „Stari”, „Putnici”, „Neukrotivi Spirit” i „Avantura u džungli”.

Foto: www.nme.com

Odred otpisanih: Nova misija je nastavak priče o superherojima u režiji Džejmsa Gana. Bel Rejv je zatvor gde se drže najgori negativci, spremni da učine sve kako bi izašli. Zdatak je okupiti Bladsporta, Mirotvorca, Kapetana Bumeranga, Rika Flega, Savanta, Kralja ajkula, Crnog čuvara, Javelin i Harli Kvin. Njih šalju na udaljeno, neprijateljsko ostrvo Korto Malteze. Jedan pogrešan potez i mrtvi su (bilo od ruku svojih protivnika, saigrača ili direktorkeVoler). U glavnim ulogama su se našli: Idrisa Elba, Margo Robi, Džon Sina, Silvester Stalone i drugi.

Film Stari govori o porodici koja provodi odmor na tropskom ostrvu. Oni otkrivaju da plaža na kojoj su se odmarali dovodi do toga da ubrzano stare. Čitav njihov život se smenjuje u jednom jedinom danu. Uloge u filmu tumače Gael Garsija BernalViki Krips i Rufus Suel.

Distopijska priča Putnici prati grupa od tridesetak mladića i žena poslata je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu. Oni su prethodno trenirana upravo za tu svrhu. Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću da prkose toj obuci i počinju da istražuju svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse.

stari

Film Stari; Foto: www.alamy.com

Nukrotivi Spirit je priča o tvrdoglavoj devojčici koja žudi za mestom kojem pripada. Život će joj se promeniti kada pronađe svoju srodnu dušu, divljeg konja Neukrotivog Spirita. Međutim, bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu. Laki okuplja svoje prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. Glasove su pozajmili Irina ArsenijevićIvona Rambosek, Darija Vračević i drugi.

Film Avantura u džungli inspirisan je istoimenom vožnjom iz Diznilenda. Kapetanu broda Frenku Volfu pridružuje se istraživačica Lili Hafton. Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad ili putem sajta.

kultura,repertoar,Odred otpisanih: Nova misija,Stari,putnici,Avantura u džungli,Neukrotivi Spirit,vilin grad niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.