Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični dan uz sinhronizovane avanture na platnu bioskopa Cineplexx

Emilija Miliev 30.7.2021. Komentari

Nove avanture „Zec Petar” i „Neukrotivi Spirit” biće prikazane u okviru Porodičnog dana 1. avgusta, od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx.

Foto: www.cineplexx.rs

Zec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar otkriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, on mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali: Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.   

Neukrotivi Spirit je priča o tvrdoglavoj devojčici koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboji i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasla konja koji joj je dao slobodu i svrhu. U sinhronizaciji ovog filma učestvovali su: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorović, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Karte su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni bioskopa, kao i putem onlajn aplikacije CineplexxRS. Za najmlađe posetice sledi poklon poster uz svaku kupljenu ulaznicu. Pored kupljene tri ili četiri karte, postoje i pogodnosti koje članovima pruža Cineplexx porodični film klub  ulaznice po ceni od 230 dinara za 2D projekcije i besplatne kokice.

kultura,bioskop cineplexx,zec petar,Neukrotivi Spirit,porodični dan,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.