Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Putnici” premijerno na platnu bioskopa Vilin Grad

Milena Živanović 29.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin grad u periodu od 29 jula. do 4. avgusta naći će se četiri nova naslova.  

Foto: www.alamy.com

Distopijski triler Putnici je film poznat kao Gospodar muva za nove generacije. Grupa mladih polazi na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu. Pored obuke koju su imali pre polaska, kreću da istražuju svoje prirodne nagone i impulse. Glavne likove tumače: Kolin FarelLili-Rouz DepTaj Šeridan i drugi.

Stari je delo dobro poznatog filmskog stvaralaca Najt Šjamalana. Film predstavlja misteriozn triler o porodici koja provodi letnji odmor istraživajući plaže tropskih ostrva. Iz nepoznatog razloga se čitav njihov život smanjuje i pretvara u jedan jedini dan. U filmu igraju: Gael Garsija BernalViki Krips i Rufus Suel.

jungle cruise 2021

Film Avantura u džungli; Foto: www.nme.com

Film Neukrotivi Spirit je avanturistička priča o tvrdoglavoj devojci koja otkriva srodnu dušu baš kada joj u život udje i divlji konj, Neukrotivi Spirit. Devojka Laki Perskon nije imala sreću da upozna svoju pokojnu majku , koja je bila neustrašiva kaskaderka. Kao i njena majka, Laki nije volela pravila i ograničenja, što je dovodilo do dosta nevolja. Posle selidbe i upoznavanja Spirita, njen život se menja u potpunosti. Zbog želje da spase Spirita od bezosećajnog kauboja, Laki sa svojim prijateljicama kreće u avanturu kako bi spasile konja.

Avantura u džungli je film inspirisan poznatom vožnjom iz Diznilenda koja podrazumeva avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetan Frenku Volfu život remeti istraživačica Lili Hafton, koja dolazi iz Londona. Lili nagovara Frenka da krenu divljim Amazonom kako bi pronašao magično drvo, koje može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u pogrešne ruke. Glavne uloge u filmu pripale su holivudskim glumcima Emili Blant i Dvejnu Džonsonu.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin grad ili putem sajta.

kultura,vilin grad niš,spirit,Stari,putnici,Avantura u džungli,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.