Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Stari” na platnu bioskopa Cine Grand

Jelena Todorović 29.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cine Grand u periodu od 29. jula do 4. avgusta naći će se filmovi: „Stari”, „Putnici”, „Neukrotivi Spirit” i „Avantura u džungli”.

Foto: www.moviesgo.re

Misteriozni triler Stari reditelja Najt Šjamalana govori o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima. Oni otkrivaju da plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare. Čitav njihov život se smenjuje u jednom danu. Uloge u filmu tumače Gael Garsija Bernal, Viki Krips i Rufus Suel.

Distopijski triler Putnici prati grupa od tridesetak mladića i žena poslata je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu. Oni su prethodno trenirana upravo za tu svrhu. Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću da prkose toj obuci i počinju da istražuju svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Glumačku postavu čine Kolin Farel, Lili-Rouz Dep, Taj Šeridan i mnogi drugi.

Neukrotivi Spirit je priča o tvrdoglavoj devojčici koja žudi za mestom kojem pripada. Život će joj se promeniti kada pronađe svoju srodnu dušu, divljeg konja Neukrotivog Spirita. Mežutim, bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu. Laki okuplja svoje prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. Glasove su pozajmili Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević i drugi.

Film Avantura u džungli inspirisan je istoimenom vožnjom iz Diznilenda. Kapetanu broda Frenku Volfu pridružuje se istraživačica Lili Hafton. Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi. Dvejn Džonson i Emili Blant su se našli u glavnim ulogama. 

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cine Grand po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 dinаra za 3D projekciju radnim danima i po ceni od 400 dinara za 2D projekciju i 520 dinara za 3D projekciju tokom vikenda i praznika.

kultura,repertoar,Bioskop Cine Grand,Stari,Senka špijuna,Neukrotivi Spirit,Avantura u džungli,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.