Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„G.I. JOE: Zmijske oči” u bioskopu Vilin Grad

Jelena Todorović 22.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 22. do 28. jula naći će se tri nova ostvarenja: „G.I. JOE: Zmijske oči”, „Avantura u džungli” i „Nukrotivi Spirit”.

Foto: www.alamy.com

Nakon što je spasao život nasledniku, Zmijske oči je primljen u u drevni japanski klan Arašikage. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika. Nekada samotnjak sada pronalazi u klanu svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će se naći pred ispitom, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih. Film je zasnovan na strip likovima G.I. Joe , a glavnu ulogu tumači Henri Golding. U filmu se pojavljuju i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

Neukrotivi Spirit  je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. Glasove u filmu pozajmljuju: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković i drugi.

Film Avantura u džungli inspirisan istoimenom poznatim vožnjom iz Diznilenda, koja podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu će poremetiti mir istraživačica Lili Hafton, koja ga nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom, koje može isceliti sve. Glavne uloge tumače Dvejn Džonson i Emili Blant.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa ili putem sajta bioskopa Vilin Grad.

kultura,repertoar,bioskop vilin grad,GIJOE: Zmijske oči,Avantura u džungli,Neukrotivi Spirit,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.