Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Premijerno na Cineplexx platnu „Avantura u džungli”

Ana Stojanović 22.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 22. do 28. jula naći će se tri nova naslova, jedna pretpremijera, kao i jedna premijera.

Foto: www.cineplexx.com

Pretpremijerno 24. jula u Cineplexx-u biće prikazan sinhronizovani film Neukrotivi Spirit. Ova avantura je priča o devojci Laki, koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život ispreplete sa divljim konjem Neukrotivim Spiritom. Kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado. Laki okuplja svoje prijateljice i kreće da spasi konja koji joj je dao slobodu i svrhu. U sinhronizaciji filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Premijerno 28. jula u Cineplexx-u biće film Avantura u džungli. Film je inspirisan tematskim parkom iz Diznilenda Avantura u džungli koji podrazumeva avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Istraživačica Lili Hafton dolazi iz Londona i remeti životni mir kapetanu Frenku Volfu. Ona nagovara Frenka da krenu divljim Amazonom u potrazi za magičnim drvetom, koji može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u pogrešne ruke. Glavne uloge u filmu dodeljene su holivudskim glumcima Emili Blant i Dvejnu Džonsonu poznatom kao Stena.

G i joe

Foto: www.cineplexx.com

Radnja filmu G.I.Džo-Zmijske oči govori o samotnjaku koji je primljen u drevni japanski klan, Arašikage. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske oči tajnama nindža ratnika, dok je on uz njih našao svoj dom. Međutim, kada tajne njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske oči mora da prođe test savezništva i časti. Glavnu ulogu u filmu tumači Henri Golding.

Film Senka špijuna se odvija u vreme Hladnog rata i zasniva se na istinitoj priči o Grevilu Viniju. On je zbog čestih putovanja postao zanimljiv tajnoj obaveštajnoj službi MI6, koja ga je regrutovala kao kurira za tajne informacije. Vini je sklopio tajno partnerstvo sa sovjetskim činovnikom Olegom Penkovskijem kako bi došao do informacija potrebnih da se spreči nuklearni rat i da se smiri kubanska raketna kriza. Benedikt Kamberbač i Merab Ninidze igraju glavne uloge u filmu.

Pokajnik je film o Tom Karteru koji je pljačkaš i koji je tokom karijere, bez hapšenja i otkrivanja identiteta, ukrao devet miliona dolara iz manjih banaka duž SAD-a. Nakon što upozna Eni, Tom želi da napusti posao i da započne novi život. Međutim, dva FBI agenta žele da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog i da devet miliona zadrže za sebe. Glavni likovi filma su Lijam Nison i Kejt Bolš.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili preko aplikacije Cineplexx RS.

 

kultura,Cineplexx Niš,Zmijske oči,Senka špijuna,Pokajnik,Neukrotivi Spirit,Avantura u džungli,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.