Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Cine Grand-ov” repertoar za najmlađe i one koji se tako osećaju

Tamara Marković 16.6.2021. Komentari

Repertoar bioskopa „Cine Grand” u periodu od 17. do 23. juna, obeležiće novi Diznijev i Piksarov animirani film „Luka”. Pored njega, prikazivaće se i francusko-belgijska komedija „Izbrisana istorija”.

Foto: www.pinterest.com /

Luka, običan dečak iz ne tako običnog sveta, provodi nezaboravno leto sa svojim novostečenim drugom u primorskom gradu na Italijanskoj rivijeri. Pored galeta, paste i beskrajnih vožnji skuterom, njihova avantura ispunjena je i različitim nestašlucima, novim prijateljima, ali i bezuspešnim izbegavanjima nevolja. Zabavu dodatno otežava tajna koju nose sa sobom, o svom poreklu i svetu iz koga dolaze, ali ih to ne sprečava umnogome da prožive najbolje leto ikada. Film je režirao italijanski režiser Enriko Kazarosa, kome je ovo rediteljski debi, a glasove pozajmljuju Stibor Čolić, Petar Ančić, Darija Vračević ,Vanja Milačić i Slobodan Boda Ninković.

Izbrisana Istorija, film koji su režirali Benoa Delepin, Gustav Kervern govori o troje ljudi iz provincijalskog predgrađa, koje su sustigle nove tehnologije i mediji. Međutim, oni odlučuju da uzvrate udarac velikim kompanijama. Možda su zeznuti od početka – ali nikad se ne zna.

Karte je moguće preuzeti na blagajni bioskopa Cine Grand.

kultura,Luka,dizni,Piksar,italija,Izbrisana istorija,francuskobelgijski film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.