Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pakleni vozači ponovo na velikom platnu

Jovana Kovačević 10.6.2021. Komentari

Repertoar bioskopa „Cineplexx Niš” u periodu od 10. do 16. juna biće posvećen filmu „Paklene ulice 9”. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem „CineplexxRS”aplikacije.

Foto: www.businessinsider.com

Deveti nastavak čuvene sage Paklene ulice prati Doma Toreta koji vodi miran život sa Leti i sinom Brajanom. Kako bi sačuvao svoje najdraže, Dom se ponovo mora prihvatiti volana. Ovog puta, brze vožnje prelaze i na ulice sveta: od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

Film režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize. Glumačku ekipu čine Mišel RodrigezTajris GibsonKris Ludakris BridžizDžordana BrusterNatali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurtom Raselom i Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe se pojavljuje i pevačica Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa.

kultura,repertoar,bioskop,bioskop cineplexx,Paklene ulice 9,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.