Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Proslava rođendana bioskopa Cineplexx

Marija Božić 18.5.2021. Komentari

Bioskop Cineplexx 22. maja obeležava svoj rođendan i tom prilikom nagrađuju sve ljubitelje filmova. Rođendanska cena karata za sve projekcije iznosi 200 dinara. 

Photo: unsplash.com /

Povodom rođendana bioskopa Cinaplexx posetioci imaju priliku da tog dana pogledaju filmove različitih žanrova. Najmlađi posetioci mogu uživati u u animiranim filmovima sinhronizovanim na srpski jezik Raja i poslednji zmaj i Duša, kao i u nestašlucima višedecenijskih rivala Toma i Džerija.

Svi ljubitelji igrica imaće priliku da na velikom platnu pogledaju adaptaciju filma Mortal Kombat. Ovom prilikom će biti prikazani akcioni film Niko, u kome glavnu ulogu tumači dobitnik nagrade Emi, Bob Odenkirk, kao i najnovije ostvarenje Anđeline Džoli pod nazivom Oni koji mi žele smrt. Komedija Veliki povratnici   predvođena Robertom de Nirom, Morganom Frimanom i Tomi Li Džonsom naći će se takođe na repertoaru. Nominovana za nagradu Oskar u kategoriji najbolja glumica, Keri Maligan biće prikazana na velikom platnu u filmu Žena koja obećava, dok će se Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja suočiti u borbi za nadmoć u filmu Godzila protiv Konga.

Detaljan rođendanski program, možete pogledati na sajtu bioskopa. Karte su u prodaji po specijalnoj ceni na blagajni bioskopa Cineplexx.

kultura,bioskop cineplexx,rođendan,film,Tom i Džeri,Mortal Kombat,Godzila protiv Konga,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.