Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dva nova filmska ostvarenja u „Cineplexx-u”

Milica Stojanović 6.5.2021. Komentari

U periodu od 6. do 12. maja na repertoaru bioskopa „Cineplexx” naći će se dva nova naslova: „Veliki povratnici” i „Oni koji mi žele smrt”.

Foto: www.stockvault.net

Film Oni koji mi žele smrt govori o maloletnom dečaku koji je bio svedok ubistva svog oca. Zbog toga što je bio svedok, ubice ga proganjaju kako bi ga ućutkale. Jedina nada za spas mu je veteranka vatrogasac koja nije uspela da spasi tri života od požara i i dalje se oporavlja od toga. Glavne uloge tumače Anđelina Džoli, Nikolas Hult, Džon Berntal i Tajler Peri. Reditelj filma je Tejlor Šeridan.

Film Veliki povratnici pripada žanru krimi komedija čiji je reditelj Džorž Galo. Glavne uloge tumače Robert de Niro, Morgan Friman i Tomi Li Džouns. Maks Barber producira novi film kako bi na snimanju ubio glavnog glumca a potom uzeo novac od osiguranja kojim bi isplatio dugove mafiji. 

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cineplexx po ceni od 350 dinara radnim danima i 400 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 470 dinara radim danima i 520 dinara vikendom za 3D projekciju.

kultura,repertoar bioskopa,Veliki povratnici,Oni koji mi žele smrt,bioskop cineplexx,cineplexx nis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.