Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Mnogo mi je stalo” na repertoaru bioskopa „Vilin Grad”

Miljan Janković 14.4.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” od 15. do 21. aprila naći će se dva nova naslova: „Mnogo mi je stalo” i „Superdip”.

Foto: www.polygon.com

Mnogo mi je stalo je film o starateljki Marli Grejson (Rozamund Pajk) koja manipuliše zakonom na štetu svojih klijenata, živeći luksuzni život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu staru damu, prekasno shvata da izgled može da zavara. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaku trunku svog šarma i lukavosti da preživi. Režiju potpisuje Džonatan Blekson.

Ruski film Superdeep kola superdip je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12km ispod površine zemlje zabelženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvu, a budućnost sveta je u njihovim rukama. 

the superdeep 1

Film Superdeep; Foto: www.dreadcentral.com

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Vilin Grad po ceni od 290 dinara radnim danima i 320 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 410 dinara radnim danima i 440 dinara vikendom za 3D projekciju.

 

kultura,mnogo mi je stalo,repertoar bioskopa,bioskop vilin grad,superdeep,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.