Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Vodič za prevazilaženje strahova i briga

Ana Krstić 4.4.2021. Komentari

Knjiga „Moć podsvesti” irskog autora Džozefa Marfija prvi put je ovjavljena 1963. godine i vrlo brzo postala bestseler. Knjiga je dobar vodič za prevazilaženje strahova i briga i služi kao samopomoć.

Foto: stocksnap.io

Knjiga se bavi pronalaženjem odgovora na sva životna pitanja duboko u podsvesti svakog čoveka − zašto je neko srećan, a neko tužan, zašto je neko bogat, a neko siromašan, zašto nekome pođe za rukom da se izleči od takozvane neizlečive bolesti, a nekome ne i drugo.

Marfi je mnoge citate uzimao iz Biblije. Ovom knjigom nam poručuje da se probudimo i živimo, jer niko na ovom svetu nije predodređen da bude nesrećan. Od naših misli zavisi sve, pa tako i da li ćemo biti uspešni ili neuspešni. Čovekov um je veoma jak, toliko da može prebroditi sve, samo ako potisne negativne misli i zameni ih pozitivnim. Moć podsvesti ima sposobnost da učini ljude boljim i jačim osobama. Čitanjem je najbitnije proučiti Marfijeve misli, razumeti ih i primenjivati u svakodnevnom životu. Takođe, čitaoci će obogatiti i podignuti misli na viši nivo. 

kultura,Moc podsvesti,Džozef Marfi,preporuka nedelje,preporuka knjige,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.