Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Pogrešan korak” u bioskopu „Cineplexx”

Ana Stojanović 31.3.2021. Komentari

U periodu od 1. do 7. aprila na repertoaru bioskopa „Cineplexx” biće dva nova naslova: „Pogrešan korak” i „Stela”.  

Foto: www.cineplexx.rs

Film Pogrešan korak govori o mladiću Deniju koji je zadnjih nekoliko godina posvetio svom bolesnom ocu. Nakon očeve smrti, Deni želi da se vrati svom životu. Jedne noći upoznaje Milu koja uspeva da ga zavede i izmanipuliše, pretvarajući ga u seksualnu životinju koju toliko želi. Međutim, šta će se desiti kada se pojavi njen ljubomorni i posesivan partner Rej? Režiser filma je David Viktori, koji je za glavne uloge izabrao Maria Kasasa i Milenu Smit.

U makedonskom filmu Stela, jedanaestogodišnjak Nikola pokušava da na sve načine privuče pažnju svojih roditelja. On beži od kuće, a samo Stela, pas šarplaninac, može da nađe put do njegovog srca i da mu vrati veru u život. Glavne uloge tumače Petar Manić, Dejan Lilić, Toni Mihajlovski, Hristina Popović i Simeon Dameski, a režiser filma je Stojan Vujičić.

Stela gr2

Film Stela; Foto: www.cineplexx.rs

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cineplexx po ceni od 350 dinara radnim danima i 400 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 470 dinara radnim danima i 520 dinara vikendom za 3D porojekciju.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop cineplexx,Pogresan korak,Stela,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.