Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„DNA” na platnu bioskopa „Vilin Grad”

Emilija Kostić 17.2.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 18. do 24. februara naći će se filmovi „DNA” i „Tom i Džeri”.

Foto: www.screendaily.com

Francuska istorijska drama DNA smeštena je u Parizu za vreme leta. Grad je pust, a Než redovno posećuje svog voljenog dedu Alžirca u domu za penzionere. Emir ju je odgojio i pružio zaštitu od njenih otrovnih roditelja. Okružena je brojnim članovima porodice − braćom, sestrom, tetkom, majkom. Odnosi između njih su teški. Emirova smrt eskaliraće porodične tenzije i izazvaće duboku krizu identiteta za Než. Uloge tumače Majven Le Besko, koja je ujedno i rediteljka filma, zatim Luj Garel, Marin Vakt i Fani Ardan

Radnja filma Tom i Džeri odvija se u Njujorku. Džeri se useljava u najlepši hotel u gradu uoči venčanja, prisiljavajući organizatora venčanja da zatraži nužne mere. Kloi Grajs Morec, koja se nalazi u ulozi tek zaposle Kajle, ima zadatak da reši problem miša u hoteu pre samog venčanja. kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili Džerija. Sledi tradicionalna bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a i ugled samo hotela. Međutim, pojavljuje se veći problem −  zaposleni hotela urotio se protiv njih troje. Za režiju je zaslužan Tim Stori, dok u sinhronizovanoj verziji filma glasove pozajmljuju Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Pedja Damjanović.

tom

Tom i Džeri, Foto: scroll.in

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Vilin Grad po ceni od 290 dinara radnim danima i 320 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 410 dinara radnim danima i 440 dinara vikendom za 3D projekciju.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop vilin grad,Tom i Džeri,DNK,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.